Home Arhiva 2014 Bogdan eksplodirao u četvrtoj četvrtini i okrenuo minus 14 u pobedu Atlante nad Majamijem…(VIDEO)
Bogdan eksplodirao u četvrtoj četvrtini i okrenuo minus 14 u pobedu Atlante nad Majamijem…(VIDEO)
0

Bogdan eksplodirao u četvrtoj četvrtini i okrenuo minus 14 u pobedu Atlante nad Majamijem…(VIDEO)

0
0

Bogdan Bogdanović odigrao je još jednu impresivnu partiju i doneo ključni doprinos pobedi Atlante nad Majamijem rezultatom 111:110. Atlanta je delovala izgubljeno u trećoj četvrtini, lider Istoka bio je nadomak ubedljive pobede, ali je u četvrtoj četvrtini eksplodirao Bogdan Bogdanović i serijom trojki vratio svoj tim sa minus 14 i rezultata 94:80 za Majami, do šanse za pobedu, koja je na kraju došla preko Treja Janga, koji je pogodio odlučujući koš.  Bogdan je upisao 18 poena, 8 skokova i 6 asistencija, tri vezane trojke koje je pogodio u četvrtoj četvrtini prelomile su ovu utakmicu u korist Atlante, koja je sa ivice ubedljivog poraza vraćena u egal utakmicu, koja je ovog puta krunisana pobedom i sada je u ovoj plej of seriji sve otvoreno, i vođstvo Majamija sada je smanjeno na 2:1.

Milvoki je vratio prednost domaćeg terena neočekivano ubedljivom pobedom nad Čikagom rezultatom 111:81, uprkos činjenici da Kris Midlton zbog povrede nije igrao z aktuelne šampione. Neočekivani heroj Milvokija bio je Grejson Alen koji je bio najbolji strelac svog tima sa 22 poena, dok je 9/34 šut za tri poena presudio ekipi Čikaga, koja je propustila lepu priliku da pred svojim navijačima iskoristi odsustvo jednog od ključnih igrača Milvokija. Umesto makar izjednačene borbe, ova utakmica bila je pravi brodolom Čikaga koji je na kraju izgubio od oslabljenog Milvokija sa 30 poena razlike, što vrlo lako može biti ključni momenat ove plej of serije.

 

Oslabljeni lider Zapada i tim za najviše pobeda u regularnom delu sezone, Finiks Sansi, odigrali su sjajno bez Devina Bukera i pobedili Nju Orleans u gostima rezultatom 114:111. Ko zna šta bi se desilo na ovoj utakmici da mladi centar Nju Orleansa Hejs nije potpuno neizazvan nasrnuo na Kraudera i bio izbačen iz igre već u drugoj četvrtini. Momentum Nju Orleansa u ovoj utakmici nakon ovog detalja potpuno se izgubio, skraćeni roster domaćeg tima nije sačuvao prednost, ušlo se na kraju u egal završnicu u kojoj je bolji i iskusniji tim Finiksa pobedio i tako vratio prednost domaćeg terena.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *